Buku Pinter Kawruh Basa Jawi Kangge Sd - Mahasiswa

  • Cover Buku Pinter Kawruh Basa Jawi Kangge Sd - Mahasiswa
  • Cover Buku Pinter Kawruh Basa Jawi Kangge Sd - Mahasiswa
Rp 49.500
Hemat Rp 7.425
Rp 42.075
Judul
Buku Pinter Kawruh Basa Jawi Kangge Sd - Mahasiswa
No. ISBN
9786237324034
Penerbit
Tanggal terbit
Mei - 2021
Jumlah Halaman
224
Berat
300 gr
Jenis Cover
soft cover
Dimensi(L x P)
-
Kategori
Sosial-Budaya
Bonus
-
Text Bahasa
Indonesia ··
Lokasi Stok
Stok Tersedia.
(Siap dikirim dalam 24 jam)
icon-help

DESCRIPTION

 Buku pinter kawruh basa jawi menika mboten mligi ngrembag babagan prakawis dasar kayata paribasan, geguritan, unggah-ungguhing basa, aksara jawa, pepindhan, carita pewayangan, lan sapanunggalipun, ananging buku punika dipundamel supados bahasa Jawi tansah lestari wonten ing tengah-tengahing perkembangan jaman ingkang saben dintenipun ewah langkung kathah. Buku punika saged paring pambiyantu dhumateng siswa-siswi kaliyan sopo mawon ingkang badhe ngrewat lan ngudi nguri-uri khazanah budaya Jawi ingkang luhur tumut dinten niki, saenggo mugi budaya Jawi punika mboten ilang ngoten mawon amargi sampun mboten wonten tiyang ingkang ngudi lan ngrewat malih.

 Unggah-ungguh

 Bebasan

 Paribasan

 Sengkalan

 Pepindhan

 Salokan

 Parikan

 Cangkriman

 Wangsalan

 Wayang

 Puisi Jawa

 Hanacaraka

 Ensiklopedi Jawa

 Kawruh Liya-liya

 Tanggap Wacana

 Babagan Layang

WHY CHOOSE US?

TERLENGKAP + DISCOUNTS
Nikmati koleksi Buku Sosial-Budaya terlengkap ditambah discount spesial.
FAST SHIPPING
Pesanan Anda segera Kami proses setelah pembayaran lunas. Dikirim melalui TIKI, JNE, POS, SICEPAT.
BERKUALITAS DAN TERPERCAYA
Semua barang terjamin kualitasnya dan terpercaya oleh ratusan ribu pembeli sejak 2006. Berikut Testimonial dari Pengguna Jasa Bukukita.com
LOWEST PRICE
Kami selalu memberikan harga terbaik, penawaran khusus seperti edisi tanda-tangan dan promo lainnya

Buku sejenis lainnya

Buku terbitan Pustaka Jawi lainnya:

WorkLess, EarnMore the trilogy Part 1
Buku pengembangan Diri Januari 2020
Buku Populer & Terlaris 2020