Gati Wicara

  • Cover Gati Wicara
  • Cover Gati Wicara
Rp 35.000
Hemat Rp 5.250
Rp 29.750
Judul
Gati Wicara  
No. ISBN
9789791681872
Penerbit
Tanggal terbit
2009
Jumlah Halaman
-
Berat Buku
-
Jenis Cover
Soft Cover
Dimensi(L x P)
-
Kategori
Non-Fiksi Umum
Bonus
-
Text Bahasa
Indonesia ·
Lokasi Stok
Gudang Penerbit
Stok Tidak Tersedia
WHY CHOOSE US?
TERLENGKAP + DISCOUNTS
Nikmati koleksi buku terlengkap ditambah discount spesial.
FAST SHIPPING
Pesanan anda langsung diproses setelah pembayaran lunas. Dikirim melalui TIKI, JNE, POS, SICEPAT.
BERKUALITAS DAN TERPERCAYA
Semua barang terjamin kualitasnya dan terpercaya oleh ratusan ribu pembeli sejak 2006.
LOWEST PRICE
Kami selalu memberikan harga terbaik, penawaran khusus seperti edisi tanda-tangan dan promo lainnya

Maca buku iki para maos bakal diajak
mbukak wawasan, kepriyen carane dadi pranatacara Ian pamedharsabda sing
bener, pener, tur nyenengake, Buku iki ngemot tulandha-tuladha praktis
tumrap sing kepingin mumpuni olah wicara. Wiwit seka wicara prasaja,
madya, nganti tekan sing ndakik kagelar ing buku iki.

Ora mung
kanggo para pranatacara sing wis dadi Ian payu. Sapa wae, para guru,
dosen, mahasiswa, siswa, umum bisa mbiyaku buku iki. Suguhan sing nges
nyengsemake bakal katemokake, ing antosane tuntunan pranatacara lan
pamedharsabda ing wicara wiwahan manten, sripah, pengetan dina gedhe,
pengetan adicara religius, tuntutan rapat-rapat, Ian sapiturute. Cekak
cukupe, buku iki muyeg abnget isine, ora mung wicara sing wis kerep
keprungu, ning uga akeh pengalaman Ian cabangan-cabangan basa, sastra,
Ian budaya, sugeng maos Ian nyoba, mangga.


REVIEW Gati Wicara

Buku Sejenis Lainnya »